My World, My Blog!

2010.12.18. 15:13 Vadóc!

A hét zenéje

Címkék: zene kritika sztárok ajánlás ismeretterjesztés

Tegnap természetesen néztem a Megasztárt finálét - amit egyébként Tolvai Renáta nyert meg ;D - és ott akadtam rá erre a szuper dalra. Nagyon új, nagyon rock, és szerintem nektek is nagyon tetszeni fog!

Mester Tamás - Let's Just Run Now

A Mester karrierje során már jó pár rockbandának elismert tagja volt. 1989-ben, a STEP nevű zenekarral kezdte pályafutását, ahol a basszusgitáron felül, Flipper Öcsi mellett inkább a vokál volt rá jellemző. Ezután '91-ben váltott a Dream Teamre egy Európai turné kedvéért, majd pedig a Mester és tanítványai címet viselő, nagy népszerűségre szert tett rockzenekar gitárosává és egyben frontemberévé lépett elő. A zenekarral 2 nagylemezt is kiadott (A hívők földjén; Napszületés), melyek egyaránt aranylemezek lettek. Miután a banda '95-ben feloszlott az énekes előbb Los Angelesben, majd New Yorkban építgette szólókarrierjét. Mostani producerével, David Gasttal is az USA-ban ismerkedett meg. Első szólólemeze végül 2006-ban jelent meg A pillanat címmel. Az albumon egyaránt szerepelnek angol és magyar dalok, és minden belőle készült kislemez benne volt a MAHASZ Top 40-ében. Rengeteg ismert előadó munkáját segítette már, mint például az EDDA, Hien, vagy a külföldiek közül Kid Rock és Britney Spears. Jelenleg a Megasztár állandó zsűritagjaként és Ganxta Zolee, Papp Szabi és Tóth Tibi mellett a Jack Jack zenekar frontembereként tevékenykedik. A zenekar életéről 2008-ban egy "rockumentum" film is készült, amely Neményi Ádám munkáját dicséri.

Eddig még nem hallottam Mester Tamást angolul énekelni - ami azért is furcsa, mert amúgy teljesen oda vagyok a hangjáért -, de meg kell mondjam, hogy egyáltalán nem csalódtam! A Let's Just Run Now-t tegnap, a Megasztár fináléjában hallhatta először a nagyközönség, ráadásul ez volt az első alkalom arra is, hogy egy zsűritag állt a műsor színpadára. A dal elképesztően jól sikerült. A szöveg és a hangszerelés isteni, és még azt sem bántam, hogy valószínűleg csak playback volt... Ez tényleg világszínvonalú produkció! A megasztárosok és nagyon sok más magyar sztár is elbújhat mögötte és szerintem, ha lehetett volna tegnap rá is szavazni, tuti ő nyeri meg a műsort:P Ez igazi rock 'n' roll!!! (Még így zárójelesen annyit, hogy, bár klipet még nem rakok be, hiszen tényleg nagyon friss dalról van szó, a Megasztár elég jó kameraállásokat csinált most, és a videó minősége is megfelelő. Semmit sem von le a dal értékéből!)

ui.: Még egy kis szösszenet, mielőtt még a poszt végéhez érnék: Bizonyára sokan tudjátok, hogy a múlt heti Megasztárban Tamás egy szavazást indított el, melynek témája a magyar előadók angol dalainak kellő prezentálása volt. Ez a szavazás még mindig él, így arra szeretnélek biztatni benneteket, "Szavazzatok ti is, hogy világhírűek lehessünk!" ;D (Szavazáshoz katt a linkre!)

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://rogue96.blog.hu/api/trackback/id/tr52524011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy Megafaktor szavazás 2010.12.20. 00:53:52

Érdekesen alakult ez a két döntő. Érdekesen egyformán. A recept: Harmadik helyről kiesik az, akit addig a közönség kedvenceként a többség végső befutónak várt, hogy aztán a döntőben az utolsó kettő közül az esélytelenebbnek tartott versenyző vigye el ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ess 2010.12.20. 10:05:38

akkor keress rá a jutyubon hogy jack jack.. meg fogsz lepődni:)

Vadóc! 2010.12.20. 17:47:56

igen... már felfedeztem:) úgy látszik eddig annyira imádtam például a Szeretlek valamiért-tet, hogy teljesen leragadtam nála XD
süti beállítások módosítása